T-Brass

T-Brass bestaat in 2018 alweer 10 jaar en staat bekend als een opzwepende en swingend groep muzikanten, die  het publiek meeneemt door de verschillende genres van muziek met als doel plezier voor iedereen. Naast de kopergroep wordt de band versterkt door onder andere een basgitaar, gitaar, keyboard en een goed gevulde ritme sectie.

Eigentijds

Voor T-Brass is het een uitdaging om het publiek op eigentijdse manier te entertainen en u een onvergetelijke tijd te laten beleven. Dit bereiken ze door de veelzijdigheid van de T-Brass leden te gebruiken. De nummers die zij ten gehore brengen zijn door de verschillende muziekstijlen en arrangementen zeer divers en aantrekkelijk te noemen. Hierdoor brengen zij een vermakelijk en verrassend programma op het podium met zang, dans en een vleugje humor.

Party’s

T-Brass heeft in haar 9 jarig bestaan al vele keren opgetreden in Nederland maar ook daarbuiten. T-Brass leent zich uitstekend voor openingen, beurzen, open dagen, straatfestivals & (after) party’s. De band heeft de afgelopen 2 jaar de afterparty verzorgt voor het evenement Proud on Stage in de Harmonie in Leeuwarden en heeft tot 2 keer toe de afterparty verzorgt bij de Blue Diamonds in het Duitse Nienhagen. De nieuwe outfits van T-Brass zijn eigentijds & funky en herkenbaar door de blauwe details die er in verwerkt zijn.

Met een geheel nieuwe look en sound weet T-Brass het publiek te pakken en te verrassen.