AMV Kids

Interne Muziekopleiding (IMO)

Bij Advendo wordt veel aandacht besteed aan de jeugd, de toekomst van een vereniging. Een goede interne muzikale opleiding is dan ook essentieel om het huidige niveau te behouden dan wel te verhogen.

AMV KIDS

Bij Advendo begint de ‘echte‘ muzikale loopbaan voor iedereen bij de AMV Kids, de Algemene Muzikale Vorming. Of een lid nu showgirl of muzikant wil worden, eerst moeten de muzikale basisvaardigheden worden geleerd. Wat is een noot? Wat is een ritme? Hoe maak je samen muziek? Dit zijn slechts enkele voorbeelden van onderdelen uit de AMV lessen bij Advendo.

De lessen duren een jaar en worden beëindigd met een examen. Als een lid hiervoor slaagt, wordt een officieel AMV- diploma uitgereikt. Tijdens de lessen wordt gebruik gemaakt van een klokkenspel.

De lessen worden gegeven door Nynke Teerenstra, die de kinderen op een speelse en vooral leuke manier de basisvaardigheden bijbrengt. Twee maal per jaar laten de AMV Kids hun geleerde kunsten zien aan het publiek, tijdens de Open dag aan het begin van het AMV-seizoen en tijdens de jaarlijkse showavonden van de Advendo korpsen.

Voor het komende seizoen staan de AMV lessen gepland op de vrijdagmiddag van 15:30 tot 16:30.

Doorlopen groepen

Na de AMV-kids kan het jeugdlid doorstromen naar de Music Kids en wordt er gekozen voor een bepaald instrument. Ook kan de keuze gemaakt worden om door te stromen naar de Show Kids. Voor de Music Kids start dan de Interne Muziek Opleiding (IMO). Hier wordt lesgegeven door gediplomeerde docenten.

Diploma´s

De Interne Muziek Opleiding van Advendo begeleidt de leden bij het behalen van dediploma’s A tot en met D. Tijdens de lessen staat alles in het teken van de muzikale ontwikkeling van het lid. Met deze bagage kan het lid probleemloos meedraaien in alle Advendo-groepen.

In het overzichtsplaatje ziet u schematisch hoe de Interne Muziek Opleiding zich verhoudt ten opzichte van de verschillende groepen en de leeftijd. Voor meer informatie over onze Interne Muziek Opleiding kunt u contact opnemen met onze IMO-coördinator.

Agenda / Evenementen

Bekijk de aankomende optredens van de diverse Advendo groepen!
Wilt u één van de Advendo groepen boeken of wilt u meer informatie? Klik hier