T-Brass

T-Brass staat sinds jaren bekend als een opzwepende en swingende kopergroep, die de kijker meeneemt door de verschillende genres van zowel muziek als zang, dans en theater. Naast de kopergroep wordt de band versterkt door onder andere een basgitaar, gitaar, keyboard en een goed gevulde ritme sectie.

Voor T-Brass is het een uitdaging om het publiek op eigentijdse manier te entertainen en u een onvergetelijke tijd te laten beleven. Dit bereiken ze door de veelzijdigheid van de T-Brass leden te gebruiken. De nummers die zij ten gehore brengen worden ondersteund door een zanger(es), dansers, drama en theater. Hierdoor brengen zij een vermakelijk en soms humoristisch programma op het podium.

T-Brass is in haar bestaan vaak gevraagd om op te treden. Zo is de formatie het afgelopen jaren verscheidende keren in Sneek te zien geweest en speelden de leden van T-Brass, gekleed in blauw met zwart- ook in het buitenland. T-Brass is uitermate geschikt voor beurzen, open dagen, feesten, openingen, straatfestivals en soortgelijke activiteiten.

Met een geheel eigen look en sound weet T-Brass het publiek te pakken en te verrassen.

Agenda / Evenementen

Bekijk de aankomende optredens van de diverse Advendo groepen!
Wilt u één van de Advendo groepen boeken of wilt u meer informatie? Klik hier