Afslag Sneek

Afslag Sneek is een dynamische, energieke slagwerkgroep en is onderdeel van de Advendo Korpsen uit Sneek. De groep bestaat momenteel uit 11 allround slagwerkers met een ruime ervaring op het gebied van show en slagwerk.

Flexibel, veelzijdig en creatief Kenmerkend voor Afslag Sneek is dat de groep altijd flexibel en creatief aansluit op het doel en de aard van een evenement. Hierdoor ziet elk optreden er anders uit. Entertainment is het sleutelwoord. Door deze veelzijdigheid is Afslag Sneek zeer geschikt voor verschillende evenementen en dit is terug te zien in het bede scala aan optredens van de afgelopen jaren. Afslag Sneek heeft diverse bedrijven en theaters geopend, clinics gegeven en opgetreden op straat- en muziekfestivals, taptoes, feesten en partijen.

Uniek en vernieuwend Afslag Sneek heeft door zijn samenstelling van instrumenten een geheel eigen, unieke sound. Er wordt gespeeld op snaredrums, thunderbales, toms, basedrums en op een uitgebreide collectie effectinstrumenten. De leden zijn allround geschoold en spelen afwisselend op al deze instrumenten.

Verrassend is de act met de boomwhackers, waarbij met gekleurde plastic buizen op het lichaam wordt gespeeld.

Het repertoire van Afslag Sneek is zeer divers: van snelle ritmes tot langzame groovy cadansen en nummers met een Afrikaanse, Braziliaanse en Japanse stijl. Het repertoire wordt ieder jaar onder de loep genomen en uitgebreid met nieuwe nummers. Hierdoor klinkt Afslag Sneek ieder jaar weer anders.

Steam

In de zomer van 2013 bracht Afslag Sneek een DVD uit, welke werd opgenomen in een oude strokartonfabriek in Scheemda. Het is een prachtig product met veelzijdige muziek en prachtige plaatjes vanuit de mystieke fabriek.

Agenda / Evenementen

Bekijk de aankomende optredens van de diverse Advendo groepen!
Wilt u één van de Advendo groepen boeken of wilt u meer informatie? Klik hier