Advendo Slag & Vlag

Advendo Slag & Slag is een slagwerk groep en een colorguard groep voor mensen met een verstandelijke beperking. Het initiatief van Philadelphia en colorguard Nederland (CGN) is medio 2018 omarmd door Advendo Korpsen Sneek.

Voor beide groepen staan enthousiaste instructeurs, die met veel plezier en geduld elke dinsdag met muziek en dans bezig zijn. Muziek verbindt en het is fantastisch om te ervaren hoe deze deelnemers genieten en qua zelfvertrouwen en teamspirit groeien.

Advendo Slag is een groep van maximaal 20 deelnemers en oefent elke dinsdagavond van 18.30 tot 19.30 uur in het Advendo gebouw.

Advendo Vlag is een colorguard en dansgroep van maximaal 20 deelnemers. De groep oefent elke dinsdagavond van 18.45 tot 19.45 uur in de sporthal naast zwembad ‘t Rak in Sneek.

Om elkaar te leren kennen is het wenselijk dat begeleiding of ouder/belangenbehartiger de eerste lessen meekomt met de deelnemers om de instructie eventuele handvaten voor de begeleiding te geven. Optredens en Advendo activiteiten worden begeleid door vrijwilligers die affiniteit hebben met de doelgroep. Ook de begeleiding van de woonvormen van de deelnemers is betrokken.

LESSEN

Advendo Slag: dinsdagavond van 20.00 tot 21.00 uur in het Advendogebouw.

Advendo Vlag: dinsdagavond van 19.00 tot 20.00 uur, Sportcentrum Schuttersveld.

INSTRUCTIE

Advendo Vlag: Bianca Minnema - 06 48 78 16 70 - vismin@home.nl

Advendo Slag: Robert Haakmeester - Robert.Haakmeester@advendo.nl

CONTACTPERSOON

Tilda Brink: 06 23 66 27 48 - tilda.brink@advendo.nl

logo vlag en slag

Agenda / Evenementen

Bekijk de aankomende optredens van de diverse Advendo groepen!
Wilt u één van de Advendo groepen boeken of wilt u meer informatie? Klik hier