Lid worden/opzeggen

Lid zijn van een vereniging als Advendo is een unieke ervaring. Je sluit je aan bij een hechte ‘familie’ vol muziek- en dansgekken, welke hun hobby met passie en plezier uitoefenen.

Ben jij een muzikant in hart en nieren of wil je dit worden? Kan je goed dansen of wil je goed leren dansen? Kom eens kijken bij een les van één van de groepen of wordt lid!

Je kunt je hier aanmelden via info@advendo.nl

Vermeld hierbij de naam van de aangemelde persoon en geboortedatum. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op!

-------------------------------------------------------------------------------------------

BEËINDIGING LIDMAATSCHAP

Het opzeggen van het lidmaatschap van de Advendo Korpsen Sneek moet schriftelijk of per e- mail worden gedaan bij het secretariaat: Korte Vreugde 22, 8602 TR Sneek of per e-mail naar secretaris@advendo.nl

Een opzegging op andere wijze wordt niet behandeld. De verplichting tot betalen van contributie van het lid blijft in dat geval doorlopen.

STOPPENDE LEDEN EN DE STOPDATUM VAN DE CONTRIBUTIE INNING

Contributie is per (kalender)jaar verschuldigd, gedurende het (kalender)jaar stoppen betekend dat er voor het hele jaar een betalingsverplichting is.

Gelden de volgende termijnen:

Voor alle groepen geldt dat contributie per kalender jaar is verschuldigd, indien het lidmaatschap wordt beëindigd stopt dus de contributie betalingsverplichting per 1 januari volgend op de datum wanneer de opzegging bij de secretaris is binnen gekomen.

M.u.v. Superkids, AMV, ADV en Advanced, hiervoor geldt het contributie termijn 1 september tot en met 31 augustus. Bij beëindiging stopt de contributie betalingsverplichting per 1 september volgend op de datum wanneer de opzegging bij de secretaris is binnen gekomen.

Agenda / Evenementen

Bekijk de aankomende optredens van de diverse Advendo groepen!
Wilt u één van de Advendo groepen boeken of wilt u meer informatie? Klik hier