Lid worden/opzeggen

Lid zijn van een verening als Advendo is een unieke ervaring. Je sluit je aan bij een hechte ‘familie’ vol muziek- en dansgekken, welke hun hobby met passie en plezier uitoefenen.

Ben jij een muzikant in hart en nieren of wil je dit worden? Kan je goed dansen of wil je goed leren dansen? Kom eens kijken bij een les van één van de groepen of wordt lid!

Je kunt je hier aanmelden via info@advendo.nl

Vermeld hierbij de naam van de aangemelde persoon en geboortedatum. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op!

-------------------------------------------------------------------------------------------

BEËINDIGING LIDMAATSCHAP

Het opzeggen van het lidmaatschap van de Advendo Korpsen Sneek moet schriftelijk of per e- mail worden gedaan bij het secretariaat: postbus 373, 8600 AJ te Sneek of per e-mail naar secretaris@advendo.nl

Een opzegging op andere wijze wordt niet behandeld. De verplichting tot betalen van contributie van het lid blijft in dat geval doorlopen.

STOPPENDE LEDEN EN DE STOPDATUM VAN DE CONTRIBUTIE INNING

Contributie is per (kalender)jaar verschuldigd, gedurende het (kalender)jaar stoppen betekend dat er voor het hele jaar betaald dient te worden. Hierbij geldt het volgende termijnen:

• Voor de leden van Advendo, Jong Advendo, inclusief de showgirls stopt de contributie m.i.v. 1 januari van het volgende jaar.

• Voor alle overige groepen is het de 1e van de volgende maand, na aanvang van de korpsvakantie.

Agenda / Evenementen

Bekijk de aankomende optredens van de diverse Advendo groepen!
Wilt u één van de Advendo groepen boeken of wilt u meer informatie? Klik hier