Showavonden 2017

Showavonden 2017

Advendo organiseerde dit weekend voor de achtiende keer haar jaarlijkse Showavonden in de Sneker Sporthal aan de van Giffenstraat in Sneek. Een zeer gewaardeerd top evenement waar alle Advendo groepen o.a. hun nieuwe programma voor 2017 en nog veel meer presenteren aan enthousiast publiek komend uit binnen- en buitenland. De avonden werden goed bezocht. De korpsen lieten het publiek voor het eerst hun WMC shows zien, de color guard groepen lieten hun succesvolle shows van het afgelopen seizoen zien. Maar ook onze Music- en Showkids gaan dit jaar het land in om deel te nemen aan een tweetal concoursen.  Een voorproefje van hun show waarmee zij publiek en jury bij het Open Dutch Show Championship in Assen en het Jeugdfestival in Stiens willen gaan verrassen is ook te bewonderen.

Tja en dan zijn we er nog niet, wat is een Showavond zonder de presentatie van nieuw repertoire van Afslag Sneek en T-Brass, ook zij laten hun nieuwe nummers aan u horen. Kortom, voor elk wat wils, mocht u het gemist hebben …………

En dan was er nog een bijzonder moment voor Tamme Leemburg.  Eén grote familie, in voor en tegenspoed. We zijn er voor elkaar. 

Gelukkig hebben we de foto’s nog (de filmpjes volgen later) 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *