Proud on Stage

Proud on Stage

Geslaagde premiere voor nieuw evenement in Leeuwarden

Afgelopen weekend waren Jong Advendo en T-Brass te gast bij het eerste Proud on Stage event in de Stadsschouwburg De Harmonie in Leeuwarden. Jong Advendo als een van de hoofdacts on stage en T-Brass als bruisende act op de after-party

Naast Ellen ten Damme, Pasveer korpsen, Green Beats uit Duitsland, Korenslag-winnaar Dekoor envele anderen mocht Jong Advendo haar show presenteren. Deze is speciaal hiervoor de afgelopen weken ingestudeerd / aangepast. De show kon daardoor worden uitgevoerd op het beperkte oppervlakte van het podium in de Harmonie. Een hele uitdaging voor deze grote groep.

De show van Jong Advendo werd tijdens de middag- en avondprogramma zeer goed ontvangen bij het publiek.  Als afsluiting van de avond mocht T-Brass de after-party muzikaal opluisteren.

Hiermee kunnen we terugkijken op een zeer geslaagde dag en voorstellingen. Een compliment voor de organisatie en wij hopen, gezien de grote opkomst en het enthousiaste publiek, een nieuw, blijvend evenement voor de komende jaren.

Een registratie van het mediateam…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *