Muziek maken bij Advendo is vet cool!

Muziek maken bij Advendo is vet cool!

Op zaterdag 10 september a.s. houdt de Advendo Korpsen Sneek hun  jaarlijkse Open Dag.  De dag waarop u een kijkje kunt komen nemen in de Advendo keuken van muziek en dans. Vanaf 09.30 uur staan de deuren van het clubgebouw aan de Korte Vreugde in Sneek open voor belangstellenden van jong tot oud.  Met optredens van Jong Advendo, Music & Show kids en de Tot2000 band vanaf 14.00 uur in het centrum van Sneek.

Kinderen stimuleren om een muziekinstrument te gaan bespelen is om meerdere redenen belangrijk. Op jonge leeftijd in aanraking komen met muziek, kan een positieve invloed hebben op de ontwikkeling.  Het is wetenschappelijk bewezen dat muziek maken bij kinderen de integratie bevordert, het hun sociaal gedrag verbetert, het hun intelligentie stimuleert, concentratieproblemen vermindert  en hun schoolprestaties verbetert.

Het hebben van een leuke en uitdagende hobby biedt kinderen een bron van ontspanning waar keer op keer naar uitgekeken wordt.

Advendo speelt hier al jaren op in. Wij bieden een veilige en uitdagende omgeving waar presteren en plezier hebben voorop staat. Daarom is deze hobby naast leuk en leerzaam gewoon vooral cool.

Vanaf 09.30 uur kunnen kinderen vanaf 5 jaar deelnemen aan het “Wie Weet Het Meest Over Advendo Spel” met leuke prijzen en deelnemen aan de Pak & Doe clinics in rondom het Advendo Gebouw.  Het “Wie Weet Het Meest Over Advendo Spel” laat kinderen op speelse wijze kennis maken met de wereld van muziek en dans binnen Advendo. De Pak & Doe clinics geven de deelnemers de kans om kennis te maken met aan alle instrumenten binnen Advendo. Terwijl de kinderen kennis maken met o.a. rifles, vlaggen en blaas- en slagwerkinstrumenten of de foto gaan in een Advendo uniform kunnen de ouders ondertussen, onder het genot van een bakje koffie, door het vernieuwde clubgebouw lopen en de verschillende trainingsruimten met eigen ogen bekijken. Verschillende informatie stands (ook op de frUitmarkt) helpen u verder om te zien welke mogelijkheden de Advendo muziek (AMV etc.) & dans (ADV etc.) opleidingen uw kind(eren) te bieden hebben. Overtuig jezelf en kom naar de Advendo Open Dag 2016.

Vanaf 14.00 uur zullen de Music en Show Kids, Jong Advendo en de Tot2000 band zich presenteren in de binnenstad met als centraal punt middelpunt de frUitmarkt. De unieke Tot2000 band is het bewijs van jong geleerd is oud gedaan en is een inspiratiebron voor jong en oud.

Route van de korpsen: Korte Vreugde- Bloemstraat- Looxmagracht- 2e Oosterkade- Oosterdijk- Wijde Burgstraat- Nauwe Burgstraat- Schaapmarktplein- Leeuwenburg- Marktstraat- Grote Kerkstraat- Oud Kerkhof- Kerkgracht- Julianastraat- Westersingel- Stationstraat- Lange Veemarktstraat- Veemarkthal.

In september starten de lessen weer voor de nieuwe groepen zoals de Super Kids, onze AMV (Algemene Muzikale Vorming) en de ADV (Algemene Dansante Vorming) opleiding. Advendo heeft al speciaal en succesvol Super Kids programma ontwikkeld voor de kinderen vanaf groep 3. Doel van deze groep is het spelenderwijs kennis laten maken met muziek, zang en dans.  Hierna kan gekozen worden voor verdere verdieping op gebied van muziek (AMV) of dans (ADV).  Heeft uw zoon of dochter al ervaring dan kan een mogelijke           zijinstroom binnen Advendo op een voor hem of haar passend niveau ook worden gefaciliteerd.

Heeft u nu al vragen stuur deze een e-mail aan onze jeugdcoördinator jc@advendo.nl .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *