Music Connects

Music Connects

Banda feminina Clemencia de Cayedo uit Colombia – Bogota

Zondag 16 juli a.s. was de start voor een bijzonder bezoek van een Colombiaanse meidenband uit Bogota aan Sneek. Tot en met 21 juli is deze band uit Bogota te gast in Sneek. Daarna reist dit gezelschap door naar de Vierdaagse in Nijmegen om daarna door te reizen naar Limburg waar zij deelnemen aan het WMC in Kerkrade.

‘Music connects’ is een spreuk die zeker geldt voor de initiatiefnemers van dit project. Peter Zijlstra en Hans Asscheman kennen elkaar van hun periode dat zij zelf muzikant waren bij respectievelijk Advendo Sneek en Kunst en Genoegen uit Leiden. Zij troffen elkaar regelmatig bij optredens in binnen- en buitenland en een vriendschap was geboren. Hans Asscheman woont momenteel in Bogota en geeft de 50 meiden van het muziekkorps Banda feminina Clemencia de Cayedo al een tijdje les. Advendo is jaren een voorbeeld voor deze meiden uit Colombia en hun uniform is dan ook niet geheel toevallig zwart wit. Hun idolen ontmoeten is voor hen een langgekoesterde droom die nu eindelijk uitkomt. Kijken bij de WMC voorbereidingen van Advendo en Jong Advendo staat om die reden dan ook op het programma. ‘s Avonds is tijd gereserveerd om te chillen met hun muzikale collega’s uit Sneek. Geheel in lijn met het WMC thema van Jong Advendo “Better World” zullen in deze week ongetwijfelde mooie vriendschappen ontstaan en zal de wereld na deze week weer een aantal vriendschappen rijker zijn.

Wie deze Colombiaanse meidenband van dichtbij willen zien optredens hieronder vindt u het programma van al geplande optredens
• woensdagmiddag 19 juli a.s. Optreden bij AZC Sneek*
• donderdagochtend 20 juli a.s. Bonifatiushuis*
• donderdagavond 20 juli a.s. Optreden in het centrum van Sneek*

(*) voor exacte tijden of uitbreiding van het programma houdt de Facebookpagina van Advendo Sneek in de gaten
Wa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *