Ladies4Suites

Ladies4Suites

Datum: Zaterdag 29 oktober 2016
Tijden: 11.00 tot 17:00 uur.
Locatie(s): Advendo clubgebouw

Ladies 4 Suits, vrouwen in actie voor een nieuwe Advendo uniform

Fundraising event t.b.v. nieuwe Advendo uniform

Dat het seniorenkorps van Advendo Sneek een nieuw uniform nodig heeft, zal de oplettende kijker niet zijn ontgaan. Het visitekaartje van Sneek is toe aan een nieuw uniform!
Na 70HRS2BEAT, 7COURSES2EAT organiseert Advendo op 29 oktober 2016 van 11:00-17:00 uur in het Advendo Gebouw een nieuw fundraising evenement genaamd LADIES4SUITS om geld op te halen voor het nieuwe Advendo uniform. Het verenigingsgebouw is die dag compleet getransformeerd tot een wellnessplek waar iedere vrouw zich welkom voelt.

Waarom is er gekozen voor ‘de vrouw’ als specifieke doelgroep?
Allereerst bestaat het ledenbestand van de totale vereniging voor een substantieel deel uit vrouwen. Zonder de mannen tekort te willen doen durven we ook wel te zeggen dat achter de schermen altijd veel vrouwen zich in de breedste zin van woord inzetten voor de Advendo Korpsen. Denk hierbij alleen al eens aan alle die vieze was die ieder optreden weer oplevert. Dat Advendo al deze, vaak onzichtbare, krachten waardeert mag voor iedereen duidelijk zijn!

Daarom Ladies 4Suits: Vrouwen in actie voor het nieuwe uniform!
Wat is er allemaal te vinden op Ladies 4 Suits?
• Kapper
• Visagist
• Schoonheidsspecialist
• Nagelstylist
• Masseur
• Fotograaf

Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid tot het volgen van een creatieve workshop en uiteraard lekker eten en drinken zal niet ontbreken.
Natuurlijk kunnen we ook niet om de mannen en kinderen heen op deze bijzondere dag: we bieden – uiteraard tegen een gepast tarief- zowel kinder- als ook mannenopvang! We beloven dat ook de kinderen en de mannen een leuke tijd zullen hebben in deze opvang met zeer enthousiaste leiders!

Ben jij de vrouw die Advendo een warm hart toedraagt en daarnaast toe is aan even tijd voor haarzelf ? Kom dan op 29 oktober gezellig langs in het Advendo Gebouw aan de Korte Vreugde 21 in Sneek, we heten je van harte welkom!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *