Jong Advendo straalt op WMC

Jong Advendo straalt op WMC

Trots….

Hoe trots kun je zijn op de jeugd van onze vereniging, als één grote fanclub was bijna iedereen die Advendo een warm hart toedraagt dit weekend in Kerkrade te vinden. En na al die maanden hard werken van onze jonge toppers kwam met een enorme ontlading na dit geweldige resultaat . Na dit weekend staat Jong Advendo zowel in show als op de Marsparade (waar ze hun titel van 2013 verdedigen) bovenaan in de overall ranking. 

https://www.wmc.nl/nl

Vanwege enige partijdigheid verwijs ik graag naar de lovende woorden bij de verschillende media… Zie hieronder

meer materiaal volgt op website, fb, instagram en uiteraard meer materiaal op de NAS (members-only)

 

 

bron: Omrop Fyslan

Jong Advendo uit Sneek heeft goede zaken gedaan in de strijd om de kampioenstitel van het Wereld Muziek Concours. Ze behaalden op hun marsoptreden 91.67 punten en op de show maar liefst 92.75 van de 100 punten. Daarmee behaalden ze twee keer een eerste prijs met de onderscheiding en publieksprijs. Ze zijn nu in beide disciplines koploper voor de titel Wereldkampioen. Komend weekeinde zal duidelijk worden of de titel naar Jong Advendo gaat.

bron: uit Korpsmuziek.nl ,  11:36 uur marsparade

Jong Advendo verdedigt vandaag de in 2013 behaalde WMC-titel voor het onderdeel Marsparade in de eerste divisie.

Als een trein komt de band op stoom, mooi met de pompons die meegaan in het tempo, en de Advendo trein is vertrokken. Heel dicht op de buitenlijn maakt men een Amerikaanse counter. Naar de zuid-tribune, de guard naar voren, en dan worden er twee driehoeken door de bocht naar het punt waar de meegereisde fans zitten.

Mooie lijntjes komen er in het marsparade parcours tevoorschijn, de pompons spatten van het veld, mooi effect kun je hier mee creëren…

Terug in het midden waar er weer wat interessantere figuraties op het veld komen, mooie diagonalen, fijn lijnenspel en dan voel je dat de Advendo trein langzaam naar het station terug gaat. Spoorbomen mooi uitgespeeld, veel van de moeilijkere figuraties zijn op slagwerk….

Mooi optreden van Jong Advendo en de eerste staande ovatie van de dag!

bron: uit Korpsmuziek.nl14:36 uur show

Na een puike marsparade krijgen we nu de show Better World voorgeschoteld. De opmars staat in ieder geval als een huis. Mooie openingsformatie ook: een grote W. Jong Advendo wil laten zien dat we eigenlijk allemaal moeten streven naar een betere wereld. En dat is een mooie boodschap van deze jonge generatie….

 

We zijn bij John Lennon’s Imagine met een heel knappe trompetsolo: kunnen heel wat volwassen musici nog wat van leren. PEACE! Mooi hoor! Het ensemble klinkt ook mooi in balans. …..

Ook hier een typische Advendo-drumbreak, waarbij de blazers naar voren worden gebracht voor het dansje! Flinke club: Whos Bad! Juist omdat het er zoveel zijn is het effect van dit dansje groot! Mooi gelijk! …..

Het vlaggenblok daarin is een mooi effect. Knaloranje vlaggen. Supergelijk ook!!! En dat is nieuw! Een oranje rifle wordt het veld op gebracht en een van de leden knakt het ding doormidden. Die pistolen horen niet in een betere wereld. Mooi statement….

 

Mooie show en goede uitvoering! Onze complimenten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *