JA Taptoe Ten Boer

JA Taptoe Ten Boer

Afgelopen vrijdag was Jong Advendo te gast op de Taptoe Ten Boer.

De vierjaarlijkse Feest- en Lichtweek Ten Boer vindt dit jaar plaats van vrijdag 15 september t/m zaterdag 23 september. Deze editie is extra bijzonder omdat het de laatste is die in de zelfstandige gemeente Ten Boer zal plaatsvinden.

Het thema van de Lichtweek 2017 is “SWINGING TEN BOER”. ‘Swinging’ gaat niet alleen over muziek en dans, maar ook over dat we op sportief, cultureel en maatschappelijk vlak bepaald niet stilstaan. Een thema dus waar iedere straat of groep zijn eigen draai aan kan geven, zolang het maar swingt!

Op vrijdag15 september werd de opening van de Feest en Lichtweek verricht door loco-burgemeester Peter Heidema op het hoofdveld van Omlandia, gevolgd door een Taptoe. Een swingerder begin van de Feest- en Lichtweek 2017 is nauwelijks voor te stellen.

bron: Noorderkrant

Voor Jong Advendo was dit de laatste Taptoe van het jaar, bij de volgende optredens zal een groot deel van het korps de overstap naar de senioren hebben gemaakt. Anderen hebben wellicht prioriteit gegeven aan studie maar het advendo-hart zal altijd wel blijven trommelen.. Wij wensen iedereen succes en veel plezier straks bij het seniorenkorps. Volgens goed gebruik bleven de schoenen van velen achter op het veld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *