ARMIN ft. Advendo

ARMIN ft. Advendo

Wat een belevenis en wat ben je een groot artiest als je anderen mee laat liften op jouw wereldfaam.

Armin over zijn grootste show ever (bron: NRC);

„Ik heb nog nooit zoiets groots gedaan als nu met musici, dansers en ballerina’s, slagwerkers, blazers, trampolinespringers. Maar muziek blijft de basis van de show. De show heet The Best of Armin Only, omdat ik de enige dj op deze avond ben. Maar we zijn eigenlijk als een theatergezelschap met meer dan honderd artiesten die een visueel schouwspel bieden. Als dj laat ik me leiden door de energie van de zaal en van het moment. Daar speelt mijn muziek op in en dat bepaalt het beeld: vuurwerk of confetti, dansers of de ballerina. En van Jos heb ik geleerd dat een danceshow golfbewegingen moet hebben, als in het theater, van intens naar rust en dan weer intens. Hierdoor ontstaat die saamhorigheid.”

Armin bedankt, maar ook het  warme welkom van de andere grote artiesten zullen we niet snel vergeten. Kensington, Mr. Probz.  maar ook  Laura Jansen, trompettist Eric Vloeimans, Trevor Guthrie, Racoon-zanger Bart van der Weide en Within Temptation-zangeres Sharon den Adel dank voor de geweldige samenwerking en sfeer

En als een van de vele Advendo fans; Advendo was een geweldige toevoeging aan de show, er is hard gewerkt en met recht nu vele loftuitingen. Dit smaakt naar meer!

 

Volg onze mediakanalen op youtube, twitter, facebook en eigen NAS voor meer registraties.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *