WMC 2017 Advendo Supporter Shirts zijn verkrijgbaar

Nog een paar weken en dan barst het Wereld Muziek Concours in Kerkrade in volle hevigheid los.  Met de deelname van zowel Jong Advendo als Advendo hebben wij twee ijzers in het vuur die alle aanwezige toeschouwers gaat  trakteren op muziek & show made in Sneek. 

Naar verwachting zullen vele fans  uit alle windstreken samen met u naar Limburg afreizen om te kijken naar de verrichtingen van Advendo en Jong Advendo tijdens dit bijzonder concours.  Ook voor dit WMC hebben wij weer supportersshirts voor onze fans laten maken. Het thema dit jaar is  “Music Connects”.

U heeft dit jaar de keus uit twee typen T-shirts.

  • Music Connects met Jumpy  óf
  • Music Connects zonder Jumpy

Allebei te verkrijgen in een dames of heren T-shirt. 

Bent u onzeker of de te kiezen maat een pas serie hangt vanaf maandag 19 juni a.s. in het Advendo Gebouw. Voor slechts €15 per shirt excl. verzendkosten kunt u in het bezit komen van dit fraaie T-shirt.  U kunt het T-shirt tegen verzendkosten op uw thuisadres laten bezorgen of afhalen tijdens de Advendo WMC Uitzwaaiavond op vrijdag 21 juli a.s.

Bent u een Advendo supporter of vindt u het gewoon een leuk shirt ? Bestel dan snel hier uw eigen Advendo supportsshirt naar keuze door te klikken op onderstaande button!

Bestel hier

Deze unieke Advendo Supporters shirts zijn te bestellen tot uiterlijk 5 juli a.s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *